Plantin e mulțumit de joc și de cele trei puncte

CS Minaur s-a impus cu 30-21 în meciul cu CSM Vaslui disputat joi, în sala de sport a Școlii nr. 5 din Baia Mare, într-un meci din cadrul etapei a 12-a din Liga Zimbrilor. Aveți mai jos câteva declarații luate după meci de la câțiva dintre protagoniști.

Albert Cristescu (jucător CS Minaur): “Meciul a fost greu, să știți, chiar a fost greu, dar important este că am câștigat și că am luat trei puncte. Acum ne gândim la meciul de săptămâna viitoare, care va fi unul și mai greu decât acesta, deoarece jucăm la CSM București. Nu știu dacă suntem mai sus decât anul trecut, dar am închegat mai bine relațiile de joc și cred că asta se vede și în jocul nostru.”

Leonard Bibirig (antrenor CSM Vaslui): “Nu am cum să fiu mulțumit de rezultat. Am contat primele 25 de minute, iar mai apoi am făcut multe greșeli tehnice neforțate și în fața unei echipe foarte bune, cum este Minaur Baia Mare, nu aveam cum să emitem pretenții. Supărarea pentru noi este că nu mai jucăm cum am făcut-o până acum, fiecare joacă individual. Dar asta o vom regla. A fost o victorie meritată a celor de la Minaur. Tot timpul când vin în Baia Mare mă bucur, am jucat aici, am întâlnit oameni deosebiți, nu ne rămâne decât să le urez succes în continuare celor de aici, să-și facă o echipă și mai competitivă. Noi nu putem emite prea multe pretenții, trebuie să fim realiști, să ne îmbunătățim jocul, să rămânem în Liga Națională.”

Florin Acatrinei (jucător Vaslui): “Nu am făcut astăzi un joc bun și se pare că echipa este într-o scădere de formă după victoriile cu Timișoara și cu Reșița. Sperăm să ne revenim și să scoatem mai mult din următoarele două meciuri, care sunt foarte grele. Obiectivul nostru de la început a fost evitarea retrogradării, dar noi am plecat la drum cu gândul să scoatem de la fiecare meci ce putem. Și astăzi am venit în Baia Mare să scoatem un punct sau puncte, dar din păcate am luat-o la o diferență mare de scor. Se pare că victorille cu echipele mai bine cotate ne-au făcut mai mult rău decât bine.”

Stephane Plantin (antrenor Minaur): “Noi am făcut astăzi un meci mult mai bun decât precedentele și ne-am adaptat mult mai bine condițiilor din sală. Am întâlnit o echipă care știam că se apără foarte bine. Sunt mulțumit de ce am jucat astăzi și vreau să-mi felicit jucătorii pentru evoluție. Am avut și în acest meci o perioadă mai puțin bună, însă și oaspeții au schimbat sistemul, au încercat altceva. Una peste alta sunt mulțumit de ceea ce am realizat astăzi, am obținut victoria și cele trei puncte.”