Achiziții publice

18 iunie 2019
Achiziții directe de articole și echipament sportiv
CS Minaur Baia Mare cu sediul în Baia Mare, str. Valea Rosie, nr.26, cod fiscal 35235301, în calitate de autoritate contractantă, vă invită să depuneţi oferta dumneavoastră de preţ avand ca obiect achizitia directă de articole și echipament sportiv. Ofertele se transmit in Catalogul de produse/servicii/lucrări din SEAP până cel târziu la data de 26.06.2019 ora 14:00, cu notificarea autorității contractante prin transmiterea unui email pe adresa achizitii@minaur.ro, în care se va specifică denumirea societății și codul poziției din catalog. 
6 iulie 2018
Achiziții directe de articole și echipament sportiv
CS Minaur Baia Mare cu sediul în Baia Mare, str. Valea Rosie, nr.26, cod fiscal 35235301, în calitate de autoritate contractantă, vă invită să depuneţi oferta dumneavoastră de preţ avand ca obiect achizitia directă de articole și echipament sportivCumpărare directă echipament | Necesar echipa de handbal masculin | Necesar echipa de handbal feminin
22 ianuarie 2018
Servicii de curatenie si igienizare a spatiilor ce apartin cladirii Sala Sporturilor “Lascar Pana”CS Minaur Baia Mare cu sediul în Baia Mare, str. Valea Rosie, nr.26, cod fiscal 35235301, în calitate de autoritate contractantă, vă invită să depuneţi oferta dumneavoastră de preţ avand ca obiect achizitia Servicii de curatenie si igienizare a spatiilor ce apartin cladirii Sala Sporturilor “Lascar Pana” conform anunț numărul 150138 publicat în SEAP.Invitatie de participare & Caiet de sarcini | Ofertă financiară
Achizitie servicii asigurare clădire Sala Polivalentă “Lascăr Pană”

CS Minaur Baia Mare cu sediul în Baia Mare, str. Valea Rosie, nr.26, cod fiscal 35235301, în calitate de autoritate contractantă, vă invită să depuneţi oferta dumneavoastră de preţ avand ca obiect achizitia „Servicii asigurare clădire Sala Polivalentă Lascăr Pană”.

Invitatie de participare FORMULARE asigurare clădire Sala Polivalentă “Lascăr Pană” – format editabil | Clarificare | Caiet de sarcini

Achizitie : Modernizare sistem CCTV si instalare sistem de alarma la efractie

CS Minaur Baia Mare cu sediul în Baia Mare, str. Valea Rosie, nr.26, cod fiscal 35235301, în calitate de autoritate contractantă, vă invită să depuneţi oferta dumneavoastră de preţ pentru Modernizare sistem CCTV si instalarea unui sistem de alarmare la efracţie la Sala Sporturilor “Lascar Pana” din Baia Mare, B-dul Unirii, nr.14A.

Invitatie de participare Formulare oferta


Achizitie lucrari de reparatii teren atletism

CS Minaur Baia Mare cu sediul în Baia Mare, str. Valea Rosie, nr.26, cod fiscal 35235301, în calitate de autoritate contractantă, vă invită să depuneţi oferta dumneavoastră de preţ avand ca obiect achizitia „Lucrari de reparare a terenurilor de sport”.

Invitatie de participare FORMULARE reparatii teren atletism – format editabil | Caiet de sarcini | Clarificare  | Clarificare 1


Achiziție tâmplărie PVC

CS Minaur Baia Mare cu sediul în Baia Mare, str. Valea Rosie, nr.26, cod fiscal 35235301, în calitate de autoritate contractantă, vă invită să depuneţi oferta dumneavoastră de preţ în vederea achiziţionării produse din tamplarie PVC.

Invitatie de participare FORMULARE tamplarie PVC – format editabil | Erata 1 | Erata 2


Achiziție rechizite

CS Minaur Baia Mare cu sediul în Baia Mare, str. Valea Rosie, nr.26, cod fiscal 35235301, în calitate de autoritate contractantă, vă invită să depuneţi oferta dumneavoastră de preţ în vederea achiziţionării următoarelor rechizite.

Invitatie de participare FORMULARE birotica – format editabil | Erata 1