Minaur termină la egalitate cu CSC Sânmartin

Luni dimineață, componenții echipei de fotbal CS Minaur Baia Mare au plecat în Ungaria pentru un stagiu de pregătire centralizată în intervalul 10-19 februarie. Pe lângă pregătirea specifică vor avea loc și partide amicale, în acest sens perfectându-se trei jocuri. Primul dintre ele a avut loc miercuri după-amiază, în compania echipei CSC Sânmartin, colega din seria 5.

 

Jocul a fost unul echilibrat și s-a terminat cu scorul de 1-1 (1-1), golul echipei noastre fiind realizat de Cristian Bud, care a transformat o lovitură de la 11m.

CS Minaur: Dombradi (40, Gudea; 80, Iuhasz) – Duruș (45, Lihet; 80, Groza), Prunescu (80, A. Petruș), Cordoș (45, Pamfile), David Simion (60, Oșan), Corioan (60, Lupu), Piper (60, Szekely), Zasavitkhi – jucător din Republica Moldova (45, Bedea), Tutuța (60, A. Șter), Cr. Bud (60, Lemac), Batin (60, Giurgiu). Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian

Danciu și Onțel nu au făcut deplasare în Ungaria fiind accidentați.

Sâmbătă, 15 februarie, vom juca cu o echipa din Ungaria, pentru ca în ultima zi de cantonament să avem ca adversară pe DVSC Debrecen (echipa a doua).

Urmează și alte meciuri de pregătire, cu FC Zalău și Progresul Șomcuta Mare. Prima etapă de campionat este programată pe 7 martie, acasă, cu Sticla Arieșul Turda.