Minaur Baia Mare, la 60 de minute de Final Four-ul Cupei României Fan Courier la Handbal Masculin

Minaur Baia Mare se află la un pas de Final Four-ul Cupei României Fan Courier la Handbal Masculin. Pentru a accede în careul de ași, băimărenii mai trebuie să treacă de SCM Politehnica Timișoara, echipă cu care în ediția trecută a disputat meciul din semifinale. Diferența între cele două partide este că Minaur Baia Mare joacă acum pe teren propriu, cu publicul de partea lui și un teren pe care luptă sub sloganul „Pe aici nu se trece!”. Cu atât mai mult cu cât, în ultimii doi ani, SCM Politehnica Timișoara nu s-a impus în nicio partidă disputată în Sala Sporturilor „Lascăr Pană”. Partida din sferturile Cupei României Fan Courier are loc sâmbătă, 15 decembrie, cu începere de la ora 18:00.

Minaur Baia Mare are un final de an extraordinar. Echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou nu a mai pierdut de la meciul disputat în deplasare cu CSM București, a reușit să facă egal pe terenul campioanei României, a eliminat AHC Dunărea Călărași din Cupa României și a reușit prima victorie în deplasare. Toți acești factori la care se mai adaugă spiritul de luptă și o echipă solidă și închegată par să fie motivarea perfectă pentru a termina în glorie anul.

„Suntem la un pas de Final Four și ar fi păcat să ne împiedicăm chiar acum, chiar dacă jucăm cu o echipă foarte bună. Este finalista de anul trecut și cu siguranță vor și ei să fie din nou în Final Four. Noi am avut un final de an foarte bun (n-am mai pierdut de la meciul cu CSM București) lucru care ne face să credem că putem câștiga. Mâine, foarte importantă, va fi și sala, care ne poate duce spre victorie mai ușor. Deci îi invităm pe minunații noștri suporteri, în număr cât mai mare, alături de noi”, a declarat Raul Fotonea, antrenorul echipei Minaur Baia Mare.

Un apel la suporteri a făcut și Ionuț Marta, directorul Clubului Sportiv Minaur Baia Mare. Alături de ei, purtați de susținerea lor, băimărenii pot ajunge în Final Four-ul Cupei României.

„Ne bucură seria bună de rezultate a echipei masculine de handbal a CS Minaur Baia Mare și dorim să încheiem anul cu o victorie și o calificare în Final Four-ul Cupei României. Avem nevoie de aportul publicului, îi așteptăm la sală în număr cât mai mare și sperăm ca împreună să reușim să învingem puternica echipă a Timișoarei”, a spus Ionuț Marta, directorul Clubului Sportiv Minaur Baia Mare.

Intrarea suporterilor la partida din sferturile Cupei României dintre Minaur Baia Mare și SCM Politehnica Timișoara se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces va putea fi achiziționat în ziua meciului cu începere de la ora 17:00, de la casa de bilete a Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”.