Minaur Baia Mare joacă partida din cadrul optimilor Cupei României în fața propriilor suporteri

Minaur Baia Mare se pregătește de Cupa României. Duminică, 9 decembrie, echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou va susține partida din cadrul optimilor în compania celor de la AHC Dunărea Călărași. Meciul va avea loc cu începere de la ora 18:00 în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Vasile Alecsandri”.

Antrenorul Raul Fotonea se așteaptă la un meci frumos, o partidă în care odată ce se va putea baza pe serviciile întregii echipe, lupta va fi îndreptată cu determinare spre victorie.

„Dacă ne luăm după ultimele rezultate, întâlnim una din echipele cele mai în formă, deci este clar că o să avem de muncă serios pentru a câștiga. Nici noi nu suntem într-o perioadă foarte rea și asta înseamnă că ar trebui să fie un meci frumos. Sper să ne recuperăm toți băieții care au făcut deplasarea la București și să ne putem baza și pe cei care au avut probleme de sănătate în ultima perioadă. Va fi un meci de luptă în care latura fizică va conta”, a spus Raul Fotonea înaintea confruntării din optimile Cupei României Fan Courier la Handbal Masculin.

Intrarea suporterilor la partida dintre Minaur Baia Mare și AHC Dunărea Călărași se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziționat în ziua meciului cu începere de la ora 17:00, de la intrarea în Sala de Sport a Școlii Gimnaziale „Vasile Alecsandri”.