Minaur a câștigat al doilea amical din intersezon

Al doilea meci amical din intersezon pentru CS Minaur Baia Mare s-a disputat tot pe terenul sintetic din comuna Iclod și cu același adversar ca acum o săptămână, respectiv Gloria Bistrița. Dacă în primul meci a fost 3-2 pentru Bistrița, de această dată băimărenii s-au impus cu 3-0 (1-0), golurile fiind marcate de Prunescu, C. Tutuța și Bedea.

FC Gloria Bistrița – CS Minaur Baia Mare: 0-3 (0-1)

  • Bistrița: Albuț – Meșter, Patca, Hasnaș, Milandru, Băldean, Nalați, Georgiță, Suciu, Chirlejan, Curtuiuș. Au mai intrat: Racoți, Birtalan, Pop-Petruș, Sulici, Mihali, Runcan, Vărărean
  • Minaur prima repriză: Gudea – Duruș, Prunescu, David Simion, Pamfile, Coroian, Piper, Giurgiu, Al. Petruș (juniori), Hășmașan, Batin
  • Minaur repriza secundă: Dombradi – Lihet, Cordoș (fundaș central de la Turda, fost la “U” Cluj, sotul handbalistei Corina Biriș Cordoș), David Simion, Szekely, Vaștag (fiul fostului mare pugilist Francisc Vaștag), C. Petruș, Godin (juniori), A. Șter, Bedea, Lemac.
  • Au mai intrat în partea a doua: C. Tutuța și Groza

Nu au fost folosiți: Cr. Bud (răcit), Oșan (învoit), Danciu, Iuhasz și Onțel (accidentați), R. Lupu (antrenament de recuperare). Niciunul dintre străinii veniți în probe nu a fost reținutți în lotul echipei.

 

Pe 7 februarie, Minaur va întâlni Unirea Dej (nu cunoaștem deocamdată locația). Echipa băimăreană va pleca apoi în Ungaria pentru un stagiu de pregătire centralizată, în intervalul 10-19 februarie, stagiu în care sunt programate trei jocuri amicale.

Alte două meciuri de pregătire sunt fixate pentru 22 februarie (cu FC Zalău) și pe 29 februarie (cu Progresul Șomcuta Mare), terenul urmând să fie stabilit în funcție de vreme și de starea gazonului.

 

Prima etapă din returul campionatului seriei a 5-a din Liga a 3-a este programată pe 7 martie, dată la care Minaur va juca acasă cu Sticla Arieșul Turda. În etapa a 17-a (a doua din retur), pe 14 martie, se va disputa derby-ul județean, între ACS Fotbal Comuna Recea și CS Minaur.