Jucătorii în Ungaria, conducătorii rezolvă tranferurile

În această dimineață, jucătorii echipei de fotbal CS Minaur Baia Mare și staff-ul tehnic au plecat în Ungaria pentru un stagiu de pregătire centralizată în intervalul 10-19 februarie. Acolo vor avea loc și trei jocuri de pregatire. Primul dintre acestea va fi miercuri, cu o echipa din Ungaria, apoi sâmbătă, 15 februarie, cu CSC Sânmartin, pentru ca în ultima zi de cantonament să se joace cu DVSC Debrecen (probabil echipa a doua).

Urmează și alte meciuri de pregătire, cu FC Zalău și Progresul Șomcuta Mare, pe care le vom anunța la momentul oportun. Prima etapă de campionat este programată pe 7 martie, acasă, cu Sticla Arieșul Turda.

Danciu și Onțel nu au făcut deplasare în Ungaria fiind accidentați.

Mai trebuie spus că Sandu Bococi s-a transferat în această iarnă la Gloria Bistrița. De asemenea, Răzvan Rus s-a transferat la CS Dumbrăvița, echipă din seria a 4-a de Liga 3. Alți patru jucători au plecat în intersezon: Alexandru Muscă, Alexandru Mitracu, Vlad Suciu și Raul Stanciu.

 

Staff-ul administrativ a fost la București pentru a efectua legitimările jucătorilor nou veniți, cinci la număr.

  • Cristian Bud (născut în Baia Mare, 26 iunie 1985), vârf de atac (151 de meciuri în Liga I și 41 de goluri). A evoluat pentru Gloria Renel Baia Mare, Liberty Salonta, Gaz Metan Mediaș, CFR Cluj Napoca, FC Bihor, Pandurii Târgu Jiu, Milsami Orhei (Rep. Moldova), Poli Timișoara, Concordia Chiajna, Yverdon Sport (Elveția), Turris Turnu Măgurele. Are în palmares patru titluri naționale (trei cu CFR și unul cu Milsami, precum și două Cupe ale României cu CFR Cluj.
  • Paul Ștefan Batin (născut în Baia Mare, 29 iunie 1987), vârf de atac (173 de meciuri în Liga 1 și 39 de goluri). A evoluat pentru: FC Baia Mare, CFR Cluj Napoca, UTA, Pandurii Tg. Jiu, FC Brașov, FC Botoșani, Dinamo, Miedz Legnica (Polonia), Concordia Chiajna, Doxa Katokopia (Grecia).
  • Cristian Iulian Onțel (născut în București, 5 aprilie 1998), nijlocaș sau atacant (4 meciuri în Liga 1). A evoluat pentru Steaua (FCSB, prima și a doua echipă), Academica Clinceni, Voința Turnu Măgurele, Național Sebiș, Lugoj și Popești Leordeni.
  • Claudiu Pamfile (născut în Tecuci, 14 ianuarie 1997), fundaș (4 meciuri în Liga 1). A evoluat pentru FC Brașov, AFC Hărman și la AFC Hermannstadt, de unde a și venit la CS Minaur.
  • Florin Cordoș (născut în Bistrița, 26 aprilie 1994), fundaș central. A evoluat pentru Foresta Suceava, “U” Cluj Napoca, Luceafărul Oradea, ACS SR Brașov și Sticla Arieșul Turda.

E posibil ca până la startul returului să mai fie efectuate 2-3 transferuri de jucători.