Începe noul sezon al diviziei secunde la handbal feminin

Echipa feminină de handbal a CS Minaur Baia Mare debutează sâmbătă, 16 septembrie în Campionatul Naţional, Divizia A, Seria B. După o perioadă de pregătire intensă şi o campanie de transferuri consistentă echipa noastră e gata să atace noul sezon din postura de principală candidată la promovare.

Cu opt transferuri, dintre care 5 jucătoare venite de la echipe de primă ligă, CS Minaur are toate premisele necesare îndeplinirii obiectivului de accedere pe prima scenă a handbalului feminin. Jucătoarele care s-au alăturat în această vară proiectului nostru sunt:

– Cristina Enache (portar – U Cluj)

– Monica Rusu (portar – CSU Neptun Constanţa)

– Yuliia Poradnyk (coordonator – Füzesabony – Ungaria)

– Yuliia Zaremba (inter dreapta – CSU Craiova)

– Oana Bondar (pivot – Corona Braşov)

– Andreea Lipară (extremă dreapta – Dunărea Brăila)

– Andrada Maior Paşca (extremă stânga – CSM Bistriţa)

– Marinela Pricop (coordonator – CS Marta)

Adversara noastră din prima etapă este ACS Crişul Chişineu Criş, echipă care s-a întărit în această vară atât în compartimentul tehnic, unde a fost cooptat Titi Ionescu, cât şi în ceea ce priveşte lotul. Cel mai sonor nume este cel al fostei componente a lotului naţional Mihaela Cherecheş. Un aspect inedit este faptul că lotul adversarelor noastre are în componenţă nu mai puţin decât 7 jucătoare provenite de la cluburi băimărene (CS Marta, Extrem şi CSS 2 Baia Mare).

Conştientă de importanţa obiectivului propus pentru acest sezon antrenoarea Simona Maior Paşca a declarat: “Dorinţa noastră este aceea de a readuce handbalul feminin băimărean pe prima scenă, acolo unde dealtfel îi este locul. Suntem pregătite pentru a aborda fiecare meci la victorie, având întreg lotul valid. Avem nevoie de susţinerea publicului, un public minunat, care întotdeauna ne-a condus la victorii. Acum avem nevoie de susţinerea lor mai mult ca niciodată, la fiecare meci.”

Meciul are loc la Sala Sporturilor “Lascăr Pană”, cu începere de la ora 18.00. Accesul se face pe baza abonamentului sau al biletului. Preţul unui bilet este de 5 lei şi poate fi achiziţionat la caseria Sălii Sporturilor cu o oră înainte de începutul meciului. Suporterii prezenţi la meci vor primi şi un program de meci cu prezentarea lotului şi programul turului de campionat.