FTC Rail Cargo Hungaria Budapesta vs CS Minaur

Amical handbalistic de lux pentru echipa feminină. La invitaţia specială a clubului sportiv Csenger Handbal Club, vineri, 11 august, de la ora 16.00 (17.00 ora României) echipa feminină de handbal a CS Minaur va juca un meci amical de lux în compania vicecampioanei Ungariei FTC Cargo Hungaria Budapesta (Ferencvaros), sfertfinalistă a ultimelor două ediţii a Ligii Campionilor.

Meciul va avea loc în localitatea Csenger (aproximativ 80 km distanţă faţă de Baia Mare, la 10 km de punctul de frontieră Petea) în cadrul unui eveniment aniversar prilejuit de împlinirea a 25 de ani de la inugurarea Sălii Sporturilor Csenger.

În cadrul evenimentului se va desfăşura Cupa Josef Seibel, la care vor participa 3 echipe de handbal feminin din Ungaria, divizionarele secunde Csenger Handball Club, Fehérgyarmat Sport Club şi Ibrány Sport Club. Dupamiază, de la ora locală 16.00, după desfăşurarea acestui turneu, va avea loc meciul internaţional de gală dintre CS Minaur şi FTC.

Pentru echipa noastră va fi un prilej foarte bun de a-şi testa nivelul de pregătire şi de a acumula experienţă internaţională în faţa uneia dintre echipele de top ale handbalului feminin european.

După acest meci amical echipa se va deplasa direct la Bistriţa, unde va participa la Cupa oraşului şi unde va întâlni, sâmbătă, 12 august, în Sala Polivalentă, echipele prim divizionare Corona Braşov (ora 11.30) şi CSM Slatina (ora 19.00), alte două teste excelente ce vin cu aproximativ o lună înainte de debutul campionatului.