Detaliile au făcut diferența la meciul CS Minaur – CSM Bacău

CS Minaur Baia Mare a învins duminică seara pe CSM Bacău cu scorul de 28-27 (15-12) și, cu cele trei puncte obținute, își păstrează locul pe podium și după etapa a cincea. Avem mai jos și declarațiile celor doi antrenori principali, precum și a doi dintre jucătorii care au participat la acest meci.

  • Adrian Petrea (antrenor CSM Bacău): “Noi am venit aici să facem un meci bun. Știam că întâlnim o echipă foarte solidă, care a făcut achiziții bune în această vară, dar și noi am venit cu inima hotărâtă să luăm cele trei puncte. A fost un meci frumos pentru public. Felicit echipa gazdă pentru victorie. Puteam obține mai mult, însă astăzi ne-au lipsit detaliile. Pot spune că acest cuplu de arbitri a pierdut de câteva ori legătura cu meciul și nu vorbesc  aici doar de partea mea. Astăzi însă, detaliile au făcut diferența”.
  • Mihai Huta (jucător Bacău): “Am fost aproape de un rezultat bun. Au fost mici detalii care au contat la final. Cu un arbitraj mai echilibrat ar fi fost altfel fața meciului. Ambele echipe au jucat bine, s-au străduit să facă un meci de calitate”.
  • Adrian Țenghea (jucător Minaur): “Ne așteptam să fie un meci extreme de greu pentru că Bacăul s-a întărit anul ăsta, știam ce ne așteaptă. Noi însă n-am jucat chiar cel mai bun meci al nostru, cea mai bună apărare, dar până la urmă ne bucurăm că am câștigat. Ne dorim să rămânem pe podium până la final, să rămânem în primele patru. Mergem la Steaua să jucăm, să vedem ce scoatem. Vrem să fim acolo sus și luăm fiecare meci să-l câștigăm. Mulțumim și publicului, care a fost și astăzi la înălțime.”
  • Stephane Plantin (antrenor Minaur): “A fost un meci foarte greu, asta este foarte clar. Sunt foarte mulțumit de rezultat, chiar dacă astăzi nu am jucat foarte bine. Este important că am câștigat și că echipa a muncit. Chiar dacă noi nu am jucat foarte bine, pot spune ca Bacău are o echipă foarte bună. Este bine să obținem maximum chiar și când nu merge așa cum trebuie. N-a fost deloc un meci simplu, dar sunt fericit că am câștigat. Și vreau să mulțumesc din nou publicului care ne-a ajutat foarte mult.”