Băieții ocupă locul 3 la Cupa Politehnica 70

Participarea băieților de la CS  Minaur la turneul amical Cupa Politehnica 70 s-a încheiat sâmbătă după-amiază cu meciul pentru locurile 3-4 disputat în compania sârbilor de la Steaua Roșie Belgrad.

Meciul a început sub semnul echilibrului mai ales datorită lui Bucătaru care până la scorul de 4-4 (min. 9) adunase în dreptul său pe raportul de joc 4 intervenții reușite, printre care și un 7 metri apărat. În următoarele câteva minute belgrădenii marchează de câteva ori consecutiv, fără ca noi să putem reacționa. De la 5-8 (min. 13) vine momentul să iasă la rampă Mureșan care înscrie 4 goluri consecutive și aduce scorul la 10-10 (min. 18). Mureșan lasă locul lui Ragot în scenă și acesta nu dezminte marcând trei goluri. Spre final conducem cu 16-14, însă ne relaxăm și cedăm avantajul sârbilor până la sfârșitul reprizei (17-18).

În poartă este introdus Răzvan Pop care își începe reprezentația, culminând cu un gol din poartă, în poartă (20-19). Cele două echipe își împart perioadele de dominație concretizate de partea sârbilor prin 3 reușite (20-22, min 38), urmate de 6 goluri marcate de băimăreni (26-20, min. 47), atât de pe 9 metri, cât și de pe extreme, serie facilitată și de 3 intervenții de excepție ale lui Răzvan Pop. Acesta a fost momentul decisiv al meciului pentru Minaur, deoarece ”militarii” nu au mai reușit să se apropie suficient, astfel încât să ne provoace emoții. Scor final 31-29 care consfințește ocuparea locului 3 la, probabil, cel mai greu turneu la care am participat în această vară.

Minaur: Portari – Răzvan Pop (9 intervenții, 1 gol), Bucătaru (7). Jucători: Ragot (9 goluri), Mureșan (8), Botea (4), Marta (3), Câmpan (3), Cristescu (2),  Căbuț (1), Haiduc, Bușecan, Mihai, Nagy.

Pentru noi a fost ultimul meci de verificare înainte de debutul în Liga Zimbrilor, care va avea loc pe teren propriu,  duminică 3 septembrie, de la ora 18.00. Adversară ne va fi Politehnica Iași, o echipă deloc comodă, care a avut o perioadă de pregătire cu meciuri reușite. Așteptăm publicul băimărean să fie alături de echipa favorită cu ocazia revenirii în elita handbalului românesc.

Vă reamintim că se mai pot încheia abonamente până la data de 1 septembrie, la sediul clubului (Sala Sporturilor, intrarea dinspre parcarea din spate).