3-1 cu Unirea Dej înaintea plecării în cantonamentul din Ungaria

Echipa de fotbal a CS Minaur Baia Mare a disputat vineri al treilea joc amical din intersezon. Partida cu Unirea Dej s-a disputat pe terenul sintetic din comuna Iclod și a fost câștigat cu 3-1 (0-1) de CS Minaur. Dejenii au condus la pauză cu 1-0, dar Minaur a revenit în partea secundă și a marcat de trei ori, prin Lemac (de două ori) și A. Șter. La 1-1, Paul Batin a ratat o lovitură de la 11m.

 

  • Minaur în prima repriză: Dombradi (35, Gudea) – Lihet, Cordoș, David Simion, Lupu, Piper, Coroian, Giurgiu, A. Petruș, Szekely (30, Tutuța), Bud.
  • Minaur în repriza a doua: Gudea (70, Iuhasz) – Duruș, Prunescu, Oșan, Pamfile, Groza, Șter, Bedea, Tutuța, Batin, Lemac.
  • Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian

 

Luni, 10 februarie, echipa noastră va pleca într-un stagiu de pregătire centralizată în Ungaria, care va dura până pe 19 februarie. Acolo vor avea loc și trei jocuri de pregătire. Primul dintre acestea va fi miercuri, cu o echipă din Ungaria, apoi sămbătă, 15 februarie, cu CSC Sânmartin, pentru că în ultima zi de cantonament să se joace cu DVSC Debrecen.

Urmează și alte meciuri de pregătire, cu FC Zalău și Progresul Șomcuta Mare, pe care le vom anunța la momentul oportin. Prima etapă de campionat este programată pe 7 martie, acasă, cu Sticla Arieșul Turda.