O nouă victorie pentru CS Minaur împotriva formației CSM Făgăraș

CS Minaur rămâne pe locul I în clasamentul Play-out-ului Ligii Zimbrilor după victoria obținută pe teren propriu împotriva formației CSM Făgăraș, scor 22-21. O partidă cu miză ridicată pentru ambele echipe, fapt care s-a văzut și pe tabela de marcaj, În prima reprize cele două echipe și-au împarțit avantajul, pănă spre finalul reprizei, când gazdele egalează prin Brajovic Vojislav și se intră la vestiare cu scorul 11-11.

În a doua repriză, jocul a fost echilibrat până în minutul 43 când băimărenii reușesc să se desprindă la 2 goluri (16-14), urmând ca în minutul 57 avantajul gazdelor să atingă punctul maxim de 4 goluri (22-18). Finalul partidei le aparține oaspeților care în ultimele două minute reușesc să înscrie de 3 ori consecutiv, acțiune care nu reușește să schimbe scorul pe tabela de marcaj în avantajul adversarilor, prin urmare confruntarea se încheie cu victorie pentru CS Minaur.

CS Minaur: Țenghea (10 intervenții), Makelau, Apostu. Botea (7), Csepreghi (7), Brajovic (5), Vujadinociv (2), Haiduc (1), Popescu, Oargă, Pop Y., Szabo, Marta, Ștefan, Cristescu. Antrenori: Raul Fotonea și Alexandru Sabou.

În penultima etapă a Ligii Zimbrilor, handbaliștii de la CS Minaur vor lupta pentru victorie în deplasare la CS HC Buzău, duminică 19 mai, ora 17:00 la Sala Romeo Iamandi din Buzău.