Noi toți, suporterii și echipa, facem un lucru bun după cum se vede – Sandu Sabou

Joi seara, CS Minaur a învins cu 36-29 pe CS HC Buzău și își păstrează locul 2 în clasament. Urmează două meciuri extrem de tari, acasă cu Potaissa Turda și în deplasare cu Dinamo. Să vedem însă ce au declarat antrenorii celor două echipe și portarul Ionuț Ciobanu, unul dintre cei mai buni oameni ai echipei noastre.

Eliodor Voica (antrenor Buzău): “Nu pot fi bucuros în momentul în care pierd o partidă, dar astăzi eu cred că era foarte greu să câștigăm. Echipa din Baia Mare are un loc meritat doi, un public fantastic, și-au adjudecat cele trei puncte și merită felicitată. Nu pot să-mi îndrept atenția către maniera de arbitraj, îmi place să încerc să îndrept greșelile pe care noi le facem. Rezultatul pe care l-am obținut astăzi nu ne avantajează. Am avut momente bune în joc, dar, în egală măsură am avut și momente mai puțin bune, iar echipa din Baia Mare, care are jucători experimentați a profitat de acest lucru.”

Ionuț Ciobanu (jucător Minaur): “În ciuda scorului de pe tabelă, meciul a fost greu. Știam că Buzăul vine aici să-și joace șansa după victoria surprinzătoare impotriva celor de la CSM, dar, din fericire, am rămas concentrați, am pregătit foarte bine jocul și, alături de public, am reușit să câștigăm.”

Alexandru Sabou (antrenor secund Minaur): “Am știut că vom avea un meci greu, dar l-am tratat foarte serios. Știam că avem probleme în a doua repriză, dar am încercat să rezolvăm probleme. Astăzi ne-a ieșit mai bine și sper să progresăm. Deși scorul nu a arată, eu spun că a fost un meci foarte greu pentru noi. Până la derby-ul cu Dinamo mai este meciul cu Turda și la acel meci ne stă gândul. Trebuie să dăm totul și să tratăm meciul cu dăruire și maximă seriozitate. Noi toți, suporterii și echipa, facem un lucru bun după cum se vede”.