Natalia Iocsak a trecut de calificări și speră la un loc fruntaș

A 5-a etapă și ultima din Campionatul Național de Drift 2019 se desfășoara în perioada 11-12 octombrie, în București, pe circuitul iprovizat din jurul Arenei Naționale. Promotorul campionatului este CS Romanian Drift Community.

Natalia Iocsak, sportivă legitimată la CS Minaur Baia Mare, participă la categoria Semi-Pro, acolo unde s-au înscris 19 piloți, cei care au participat vineri la calificări. Cel mai bun punctaj l-a obținut Daniel Tonchev, urmat de David Filip și Claudiu Adam. Pe patru s-a clasat Diyan Jeliazkov, pe cinci a fost Adrian Markovic, iar pe locul 6 a venit Natalia Iocsak, care a obținut astfel calificarea pentru întrecerea de sâmbătă.

Cel mai probabil, Natalia va concura în optimile de finală cu Andrei Furtea, clasat pe locul 11, iar dacă va trece de acesta îl va avea ca adversar, probabil, pe Claudiu Adam, sportivul considerat principalul favorit la câștigarea titlului național.

“Atmosfera este foarte frumoasă, competiția tare, pentru că este și ultima etapă. E destul de greu traseul pentru noi, pentru că suntem pe același traseu ca și cei de la PRO, sunt șase schimbări de masă și e mai greu dacă ai cai putere mai puțini. Dar, ce să zic, mașina merge bine, noi ne concentrăm pe competiție și vedem ce va ieși”, ne-a spus tatăl Nataliei, Nelu Iocsak.