Natalia Iocsak a terminat în primii opt CN de drift

A 5-a etapă și ultima din Campionatul Național de Drift 2019 s-a desfășurat în perioada 11-12 octombrie, în București, pe circuitul improvizat din jurul Arenei Naționale. Promotorul campionatului a fost CS Romanian Drift Community.

Natalia Iocsak, sportivă legitimată la CS Minaur Baia Mare, a participat la categoria Semi-Pro, acolo unde s-au înscris 19 piloți. Ea a reușit să termine calificările pe locul 6, iar sâmbătă a participat la final. A reușit să treacă în battle-ul din optimile de finală de Andrei Furtea, dar n-a putut să-l învingă în sferturi pe Claudiu Adam, cel care avea la finalul competiției să ridice trofeul de campion național.

Natalia pornea înaintea acestei etape pe locul 6 în clasamentul general și în mod cert, prin intrarea în Top 8 acum, nu are cum să piardă locul din primii 8, chiar dacă au ratat două etape, cea de la Mariapocs și de pe Transrarău.

 

Natalia Iocsak: “Am terminat cu bine finala Campionatul Național de Drift, un loc minunat la Arena Națională. M-am simțit bine și am reușit să mă calific pe locul 6. Vreau să mulțumesc din suflet părinților, în special tatălui meu, care întotdeauna m-a sprijinit moral și financiar. Mulțumesc sponsorilor care sunt alături de mine la fiecare deplasare”.