Minerul Baia Mare se întoarce fără puncte de la Dej

Vineri, 17 mai, Minerul Baia Mare a avut parte de ultima confruntare în deplasare din acest sezon. Echipa antrenată de Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian a pierdut în fața adversarilor, FC Unirea Dej, cu scorul 1-0, victorie care se datorează în principal portarului adversarilor care a închis poarta pentru băimăreni.

Băimărenii au avut numeroase ocazii de a marca, însă fără succes. Prima repriză i-a avut în prim-plan pe Șerban, Giurgiu – bară transversală și Jeler care ratează două ocazii unu la unu, în timp ce în a doua repriză Molcovan, Stanciu și Lupu nu reușesc să câștige bătălia cu portarul gazdelor.

Golul care deschide scorul pe tabela de marcaj vine din partea adversarilor care reușesc să înscrie dintr-un penalty prin Bogdan Pop în minutul 67 al partidei, acesta fiind singurul gol din această confruntare care se încheie cu victorie pentru FC Unirea Dej.

În urma partidei, Minerul Baia Mare își păstrează poziția în clasament, însă are mare nevoie de o victorie în ultima etapă pentru a rămâne pe podium.

Minerul Baia Mare: Gudea – Lihet, Kis, Simion, Șerban, Lupu, Giurgiu, Bococi, Jeler (Chiș-Toie min 62, Stanciu min 72), Moldovan, Piper (Groza min 83). Rezerve neutilizate: Iuhasz, Pop, Borota, Bandula. Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian.

Galben-albaștrii încheie sezonul în fața propriilor suporteri cu o confruntare în care vor întâlni pe teren propriu formația AFC Odorheiu Secuiesc, vineri, 25 mai, ora 16:00.