Minerul Baia Mare revine pe teren propriu pentru lupta împotriva echipei CSM Avântul Reghin

Etapa cu numărul 23 îi readuce pe galben-albaștri în fața propriilor suporteri pentru o nouă confruntare pe teren propriu în care vor întâlni formația CSM Avântul Reghin. Partida va avea loc sâmbătă, 13 aprilie cu începere de la ora 17:00, pe Stadionul Viorel Mateianu. De la această confruntare vor absenta Danciu și Boje (accidentați).

“Ne așteaptă un joc foarte greu cu o echipă solidă și cu jucători de mare experiență. Ne dorim să facem un joc bun si sa câștigăm cele 3 puncte.” a declarat înaintea partidei Dorin Toma, antrenor Minerul Baia Mare.

În confruntarea din tur, băimărenii au adus acasă toate cele 3 puncte de pe terenul adversarilor, la finalul partidei scorul fiind 2-0 pentru băimăreni. În prezent Minerul Baia Mare se află pe locul III în clasamentul provizoriu, cu 43 de puncte, în timp ce adversarii ocupă locul VII, cu 33 de puncte. Pentru a-și asigura poziția pe podium, formația băimăreană are nevoie de o victorie, aceasta fiind la distanță de doar 3 puncte față de ocupantele locului IV, CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca și ACS Olimpic Cetate Râşnov.

Pentru etapa următoare, galben-albaștri se vor deplasa la Cluj pentru o confruntare cu formația CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca, sâmtătă, 20 aprilie, ora 17:00.