Minerul Baia Mare revine pe teren propriu pentru confruntarea cu ACS Unu Fotbal Club Gloria

Minerul Baia Mare revine în fața propriilor suporteri pentru o nouă confruntare în care va întâlni pe teren propriu formația ACS Unu Fotbal Club Gloria. Partida are loc marți, 7 mai, ora 18:00, pe Stadionul Viorel Mateianu și va fi arbitrată de Bodocan Narcis, asistenți Mureșan Alin Cristian și Turian Alexandru, observatori Suciu Ioan Viorel și Pantea Cornel.

“Ne așteaptă o partidă dificilă cu un adversar mult schimbat în bine în acest retur. Chiar daca vom da credit în continuare jucătorilor tineri ne dorim victoria și să jucăm un fotbal frumos.” a declarat înaintea partidei Dorin Toma, antrenor Minerul Baia Mare.

În confruntarea din tur, adversarii au reușit să obțină victorie pe teren propriu, partida încheindu-se cu scorul 1-0. În prezent, Minerul Baia Mare ocupă locul III în clasament cu 50 de puncte, în timp ce ACS Unu Fotbal Club Gloria ocupă locul IX cu 36 de puncte. Pentru această confruntare, echipa nu va putea conta pe Boje, Danciu, Brata (accidentați) și Jeler (convocat la lot).

La finalul săptămânii galben-albaștri se vor deplasa acasă la liderul clasamentului, respectiv AFK Csikszereda Miercurea Ciuc. Partida are loc vineri, 10 mai, cu începere de la ora 18:00.