Minerul Baia Mare păstrează doar un punct după confruntarea cu ACS Unu Fotbal Club Gloria

Seniorii de la Minerul Baia Mare au evoluat marți, 7 mai, în fața propriilor suporteri, într-o confruntare împotriva formației ACS Unu Fotbal Club Gloria. În ciuda faptului că băimărenii au dominat întreaga partidă, la final scorul a fost 1-1.

Partida a început în forță pentru galben-albaștri, aceștia reușind să deschidă scorul în minutul 15 prin Sandu Bococi care a înscris printr-un șut de la marginea careului. Urmează o serie de ocazii importante pentru băimăreni, însă nu reușesc să concretizeze: Duruș dă un șut pe lângă poartă în minutul 24, urmat la două minute de Bococi. În minutul 44 Giurgiu atacă însă este blocat de portarul oaspeților, finalul primei reprize fiind marcat de șutul lui Moldovan de la 14 metri din foarfecă în bara transversală.

A doua repriză aduce câteva oportunități și pentru adversari, care însă sunt blocate de fundașii băimăreni. Deși galben-albaștri mai au câteva ocazii importante, nu reușesc să își crească avantajul pe tabela de marcaj. În minutul 86 oaspeții reușesc să transforme scorul în 1-1 prin Curtuiuș care înscrie de la 6m, după o lovitură liberă de la 30 de metri executată de Arian Națați dar blocată de Alex Gudea. Urmează o lupta puternică pentru victorie însă deși băimărenii atacă permanent poarta adversă nu reușesc să concretizeze și partida se încheie cu scor egal 1-1. La finalul etapei, Minerul Baia Mare rămâne pe locul III.

Minerul Baia Mare: Gudea – Duruș, Kis, Simion, Șerban, Moldovan (Chiș-Toie min.60), Tutuța (Stanciu min 69), Lupu (Borota min 89), Lihet, Giurgiu, Bococi.

În următoarea etapă, Minerul Baia Mare va evolua în deplasare la liderul clasamentului, respectiv AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, vineri, 10 mai.