Minerul Baia Mare luptă pe teren propriu pentru a rămâne pe podium

Etapa XXI a seriei a V-a a Ligii a III-a de fotbal, readuce echipa Minerul Baia Mare în fața propriilor suporteri pentru o confruntare pe teren propriu în care echipa antrenată de Dorin Toma și Vlad Ungureanu va întâlni formația AFC Unirea Tășnad. Partida va avea loc vineri, 5 aprilie cu începere de la ora 17:00, pe Stadionul Viorel Mateianu.

“Nu este un joc ușor chiar dacă se află pe locul 10. Sunt o echipă tânără, motivată care au în componenta și jucători din Baia Mare, dornici de afirmare. Ne dorim victoria pentru a rămâne pe podium.” a declarat înaintea partidei Dorin Toma, antrenor Minerul Baia Mare.

În confruntarea din tur, băimărenii s-au întors cu un punct de pe terenul adversarilor, la finalul partidei scorul fiind 1-1. În prezent Minerul Baia Mare se află pe locul III în clasamentul provizoriu, cu 40 de puncte, în timp ce adversarii ocupă locul X, cu 24 de puncte. Pentru a-și asigura poziția pe podium, formația băimăreană are nevoie de o victorie, aceasta fiind la distanță de doar 3 puncte față de ocupanta locului IV, CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca.

De la această confruntare vor lipsi din lot Moldovan (suspendat), Danciu, Boje și Piper (accidentați).

Pentru etapa următoare, galbenii-albaștri se vor deplasa la Râșnov pentru o confruntare cu formația ACS Olimpic Cetate Râşnov, marți, 9 aprilie, ora 17:00.