Minerul Baia Mare luptă în deplasare pentru a rămâne pe podium

După prima înfrângere pe teren propriu, Minerul Baia Mare revine în teren, de această dată pentru o confruntare în deplasare la ACS MSE Târgu Mureş, vineri, 3 mai, ora 18:00, pe Stadionul Comunal din Miercurea Nirajului, județul Mureș. Partida va fi arbitrată de Recorean Roxana, asistenți Tocai Emeric și Biro Eniko, observatori Toma Ivan și Harlab Mihai.

În confruntarea din partida tur, victoria a aparținut băimărenilor, scor final 2-0. Înaintea partidei Minerul Baia Mare ocupă locul III în clasamentul provizoriu cu 49 de puncte, în timp ce adversarii ocupă locul XIV, cu doar 15 puncte. Pentru această confruntare, echipa nu va putea conta pe Boje, Danciu, Brata (accidentați) și Șerban (suspendat).

“Trebuie să ne revenim cât mai repede după prima înfrângere acasă de la înființarea clubului. Ne dorim să dăm încredere și mai multă jucătorilor tineri și să câștigăm cele 3 puncte pentru a rămâne pe podium.” a declarat înaintea partidei Dorin Toma, antrenor Minerul Baia Mare.

În etapa următoare, galben-albaștri revin pe teren propriu pentru o nouă confruntare cu ACS Unu Fotbal Club Gloria, marți, 7 mai.