Minerul Baia Mare întâlnește în deplasare liderul clasamentului

Minerul Baia Mare întâlnește în deplasare liderul clasamentului în confruntarea care va conta pentru etapa 28 a seriei a V-a a Ligii a III-a. Partida dintre Minerul Baia Mare și AFK Csikszereda Miercurea Ciuc are loc vineri, 10 mai, ora 18:00, pe stadionul Municipal din Miercurea Ciuc și va fi arbitrat de Constantinescu Ionuț, asistenți Osmache Claudiu și Pânzaru Viore, observatori Ticlea Daniel și Dorobanţu Marian.

“Ne așteaptă cea mai grea deplasare din acest campionat, la liderul seriei. Ne dorim să facem un joc bun și să avem și șansă, pentru că ne-a cam lipsit în ultimele jocuri.” a declarat înaintea partidei Dorin Toma, antrenor Minerul Baia Mare.

Confruntarea din tur s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Înaintea partidei, CS Minaur ocupă locul III cu 51 de puncte, în timp ce AFK Csikszereda Miercurea Ciuc ocupă prima poziție cu 67 de punte. Pentru această confruntare echipa nu se va putea baza pe Danciu, Brata, Darian (accidentați), Jeler (convocat la lot) și Bandula (probleme de sănătate).

În penultima etapă a sezonului, echipa băimăreană va evolua în deplasare la FC Unirea Dej, sâmbătă, 18 mai de la ora 18:00.