Minerul Baia Mare aduce un punct de la Hărman

Minerul Baia Mare a întâlnit sâmbătă, 30 martie, în deplasare formația AFC Hărman pentru etapa cu numărul 20 a seriei a V-a din Liga a III-a de fotbal. Partida a început în forță pentru gazde, acestea reușind să deschidă scorul încă din minutul 2 prin Buga Mugurel. Băimărenii revin în joc, prima repriză aducând și o schimbare pentru Minerul Baia Mare în minutul 32, Roșca Mihai fiind înlocuit de Chiș-Toie Paul. În ciuda eforturilor și șanselor galbenilor-albaștri de a egala, aceștia nu reușesc să înscrie în prima repriză și la pauză se intră la vestiare cu scorul de 1-0 pentru gazde.

Echipa antrenată de Dorin Toma revine în forță în a doua repriză, reușind să înscrie în minutul 51 prin Sorin Șerban. Din minutul 70 băimărenii sunt în superioritate numerică. Urmează două schimbări în minutele următoare, Taciuc Alexandru este înlocuit de Tutuța Cătălin (min 74), iar Șerban Sorin de Lihet Denis (min 80). În ciuda eforturilor galbenilor-albaștri, aceștia nu reușesc să înscrie, la final partida încheindu-se cu scorul de 1-1.

Minerul Baia Mare: Gudea – Duruş, Roşca (32, Toie), D. Simion, Şerban (80, Lihet), Lupu, Giurgiu, Taciuc (74, C. Tutuţa), Brata, Bococi, Moldovan. Antrenori: Dorin Toma şi Vlad Ungureanu.

În etapa următoare, galbenii-albaștri revin în fața propriilor suporteri, vineri, 5 aprilie, ora 17:00 când vor întâlni pe teren propriu formația AFC Unirea Tăşnad.