Minaur joacă vineri un amical la Turda

Echipa de handbal masculin a CS Minaur Baia Mare va disputa vineri al doilea meci de pregătire din acest an, de această dată în deplasare, cu Potaissa Turda. Băieții antrenați de Stephane Plantin vor pleca în ziua meciului spre Turda, meciul urmând să aibă la ora 16.00, în sala “George Barițiu”. Băimărenii au mai disputat un amical în acest an, cu echipa de Divizia A, CSU Cluj Napoca (scor 38-25).

 

Pentru Potaissa este primul meci amical din această iarnă. În jocul cu Minaur nu vor putea fi folosiți jucătorii: Marius Szoke, Milos Dragas și Radu Lazăr, toți trei accidentați.

De la Minaur nu vor putea juca: Alexandru Csepreghi, Daniel Bera (cu probleme medicale) și Tomas Cip (la turneul final european cu naționala Cehiei).

 

Săptămâna viitoare, CS Minaur va găzdui un turneu în Baia Mare, la care vor participa echipele: Potaissa Turda, CSU Suceava, CSM Reșița și CS Minaur. În prima zi, joi, 23 ianuarie, de la ora 17.00, Minaur va întâlni echipa din Reșița, iar de la ora 19.00 vom avea partida dintre Suceava și Turda. În funcție de rezultatele din prima zi, învingătoarele vor juca între ele vineri de la ora 12.00, în timp ce învinsele vor evolua de la ora 10.00.