“Internaționalele” de la Minaur la o acțiune a unui sponsor al naționalei

“Lume și țară” (cum se spune) la Secret Garden din Dănești în ziua de 15 august. Universal Alloy Corporation (UAC – fabrica de la Dumbrăvița cum este cunoscută), unul dintre cei mai mari angajatori din Maramureș și-a sărbătorit angajații, așa cum o face de câțiva ani de Sf. Maria. Unul dintre partenerii UAC este BRD, unitatea bancară fiind și unul dintre sponsorii loturilor naționale.

În baza parteneriatelor între Federația Română de Handbal și sponsorii săi, jucătoarele de la loturile naționale participă la diverse acțiuni organizate de sponsori. În această categoria a intrat și acțiunea de joi după-amiază, în care cinci jucătoare de la CS Minaur și antrenorul Costică Buceschi (secundul lui Tomas Ryde la naționala de senioare). Au fost prezente cele trei componente ale lotului mare, Ana Maria Măzăreanu, Sonia Seraficeanu și Anca Polocoșer, precum și două dintre componentele lotului Under 19, Eva Kerekes și Andreea Popa. N-a putut fi prezenta portarul Cristina Ciaușescu (de la Under 19), care are niște probleme de ordin medical.

Fetele au dat autografe pe materialele promoționale ale sponsorului, au făcut poze și au petrecut un pic de timp cu cei prezenți acolo.

Mâine dimineața, fetele de la CS Minaur vor fi din nou la treabă. Înainte de prânz se va pleca spre Ucraina, acolo unde echipa noastră va susține de la ora 16.00, un meci de pregătire cu Karpaty Uzhgorod.