Înfrângere pentru Minerul Baia Mare în deplasare

Etapa cu numărul 22 a adus o înfrângere pentru Minerul Baia Mare, partida încheindu-se cu scorul de 1-0 pentru ACS Olimpic Cetate Râşnov.
 
Partida a fost dominată în mare parte de formația băimăreană care a arătat un joc foarte bun în prima repriză, având chiar o ocazie mare de a înscrie, însă șutul efectuat de Tutuța a fost blocat de portarul gazdelor. În minutul 44 băimărenii au din nou ocazia să marcheze, de această dată reușind să și înscrie prin Kiss, însă golul este anulat de arbitri, pe motiv de offside, astfel că la pauză se intră la vestiare cu scorul 0-0. 
 
A doua repriză aduce prima și singura amenințare pentru poarta băimăreană care se și concretizează în minutul 50, când Vlad Boricean reușește să înscrie pentru gazde. Urmează alte două ocazii pentru galben-albaștri însă Duruș și Giurgiu nu reușesc să concretizeze, partida încheindu-se cu scorul de 1-0 pentru gazde.  
 
Minerul Baia Mare: Gudea. Duruș, Kis, Simion, Șerban, Lupu (75′ Jeler), Tutuța, Stanciu (72′ Lihet), Giurgiu, Brata (63′ Chiș-Toie), Moldovan (85′ Roșca). Rezerve neutilizate: Iuhasz, Sabadâș, Bandula. Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu, Marian Vasile. 
 
Pentru următoarea etapă, băimărenii revin în fața propriilor suporteri, sâmbătă, 13 aprilie,  când vor întâlni pe teren propriu formația CSM Avântul Reghin începând cu ora 17:00, pe Stadionul Viorel Mateianu. Intrarea suporterilor este liberă.