Dorin Toma: “Ne dorim ca ultima impresie să fie una bună așa cum a fost această echipă de la înființare și până acum.”

Sezonul competițional al Ligii a III-a de fotbal se apropie de final, suporterii băimăreni având ocazia să îi vadă evoluând pe galben-albaștri pentru ultima dată pe teren propriu în acest sezon, vineri, 24 mai 2019, când se vor confrunta cu AFC Odorheiu Secuiesc. Partida va avea loc pe Stadionul Viorel Mateianu cu începere de la ora 16:00.

“Prima și ultima impresie contează. Ne dorim ca ultima impresie să fie una bună așa cum a fost această echipă de la înființare și până acum. Obiectivul nostru a fost îndeplinit de la inceput până la sfârșit. Sunt mândru de acești fotbaliști și de ceea ce au reușit să facă, de presiunea care a fost pusă pe ei intenționat sau neintenționat de anumite persoane (unele în conflict de interese). Pe suporterii noștri îi așteptăm mâine la stadion pentru a le mulțumi că au fost alături de noi. Cu respect Dorin Toma” a declarat înaintea partidei antrenorul formației băimărene.

În confruntarea din tur, băimărenii au adus acasă cele 3 puncte după ce au învins adversarii cu 3-0. Înaintea partidei Minerul Baia Mare ocupă locul III în clasament cu 54 de puncte, în timp ce oaspeții ocupă locul X cu 38 de puncte.