CS Minaur vs SCM Craiova. Partidă cu miză ridicată pentru ambele echipe

Liga Florilor readuce echipa feminină a CS Minaur în fața propriilor suporteri pentru o nouă confruntare în care va întâlni formația SCM Craiova. Echipa antrenată de Costică Buceschi, Magdalena Kovacs și Claudia Cetățeanu va lupta pentru cele 3 puncte joi, 25 aprilie, de la ora 17:00, la Sala sporturilor Lascăr Pană. Partida va fi arbitrată de cuplul B.Stark(B)/R.Stefan(PH), observator G.Nasturel(CS).

În confruntarea avută în partida tur, adversarele au obținut victoria în fața formației băimărene cu scorul 21-19. Înaintea partidei, CS Minaur ocupă locul VIII cu 25 de puncte în clasamentul provizoriu al Ligii Florilor, în timp ce SCM Craiova ocupă locul VI cu 33 de puncte.

“Joc dificil cu două echipe cu obiective diferite care au nevoie mare de puncte, noi pentru a evita barajul iar Craiova pentru a prinde un loc de Cupă Europeană.” a declarat înaintea partidei Costică Buceschi, antrenor CS Minaur.

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletele vor putea fi achiziționate în ziua meciului de la casa de bilete a Sălii Sporturilor Lascăr Pană începând cu ora 16:00.

În etapa următoare, băimărencele vor evolua în deplasare la ACS Corona Brașov, duminică, 5 mai.