CS Minaur termină campionatul pe locul X

Cea mai așteptată confruntare a sezonului pentru suporterii băimăreni a adus față în față handbalistele de la CS Minaur și campioana României, CSM București, confruntare care s-a încheiat cu victorie pentru adversare, scor final 25-32. Primele 4 minute ale partidei i-au aparținut echipei oaspete care reușește să înscrie de două ori prin Constantinescu Maria Claudia și Udriștioiu Anet (0-2). Băimărencele se ambiționează și reușesc prin trio-ul Burlachenko, Lisewska și Cîrstea 4 atacuri consecutive, preluând astfel conducerea (4-2). avantaj pe care îl păstrează doar până în minutul 12 când gazdele egaleaza (5-5) și inversează rolurile.

În minutul 15 campioanele reușesc 4 atacuri consecutive, ceea ce le ajută să se distanțeze la 4 goluri, diferență pe care o mențin până la finalul primei reprize când Lisewska marchează în ultimul minut pentru CS Minaur și se intră la vestiare cu scorul 12-15.

Tecar deschide a doua repriză cu o reușită pentru formația băimăreană reducând astfel diferența la două goluri (13-15). În minutul 51 gazdele reușesc să se apropie la un singur gol după 3 goluri consecutive efectuate de Lisewska și Taivan (23-24). Ultimele 8 minute ale partidei sunt dominate în întregime de campioane care reușesc să înscrie 8 goluri, în timp ce gazdele doar două, astfel partida se încheie cu victorie pentru CSM București, CS Minaur finalizând sezonul competițional pe locul X cu 28 de puncte.

CS Minaur: Enache, Nastasă, Medvedova. Lisewska (8), Burlachenko (3), Seraficeanu (3), Tecar (3), Cîrstea (2), Taivan (2), Shteriova (2), Popescu (1), Bondar (1), Lipară, Polocoșer, Argyelan. Antrenori: Costică Buceschi, Magdalena Kovacs, Claudia Cetățeanu.