CS Minaur se întoarce fără puncte de la Buzău

Handbaliștii de la CS Minaur s-au întors fără puncte din ultima deplasare din acest sezon, CS HC Buzău reușind să obțină prima victorie împotriva formației băimărene, scor 37-29.

Prima repriză a arătat un joc echilibrat, atât gazdele cât și băimărenii reușind să fie la conducere. În minutul 23 formația băimăreană intră în inferioritate numerică după o eliminare de 2 minute pentru Alexandru Csepreghii. Gazdele profită de avantaj și reușesc să înscrie de 3 ori consecutiv, reușind astfel să se distanțeze la 3 goluri. Ultimele minute ale primei reprize aduc o nouă eliminare pentru băimăreni, fapt care le permite gazdelor să își crească avantajul la 5 goluri, astfel că la pauză se intră la vestiare cu scorul 17-12.

A doua repriză este dominată integral de adversari al căror avantaj a atins punctul maxim de 10 goluri în minutul 52 (34-24). Pe finalul partidei băimărenii reușesc să înscrie de 5 ori prin Botea, Haiduc și Nagy însă nu suficient pentru a schimba situația pe tabela de marcaj. Confruntarea se încheie cu victorie pentru CS HC Buzău, iar CS Minaur coboară pe locul II în clasament.

CS Minaur: Țenghea, Apostu. Botea (7), Ștefan (6), Haiduc (4), Csepreghi (4), Mureșan (3), Nagy (3), Pop Y. (2), Nagy, Pop E., Szabo, Brajovic. Antrenori: Raul Fotonea și Alexandru Sabou.

Băimărenii încheie sezonul în fața propriilor suporteri cu o confruntare pe teren propriu în care vor lupta pentru victorie cu CSM Bacău, miercuri, 22 mai, ora 17:00 la Sala Sporturilor Lascăr Pană.