CS Minaur se întoarce cu 3 puncte de la Suceava

Etapa cu numărul 7 a Play-out-ului Ligii Zimbrilor a adus o nouă victorie pentru handbaliștii de la CS Minaur care au câștigat confruntarea cu CSU Suceava cu scorul 29-24. Băimărenii au deschis scorul încă din primul minut prin Albert Cristescu, Partida a fost dominată în mare parte de echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou, gazdele având conducerea pentru doar câteva minute la începutul partidei. Din minutul 7 scorul revine în favorarea băimărenilor care își păstrează avantajul până la finalul partidei. După două reprize a câte 3 goluri consecutive, CS Minaur reușește să se desprindă la 5 goluri (13-8). Finalul partidei le aparține gazdelor care reușesc să reducă avantajul oaspeților la doar 3 goluri, astfel se intră la vestiare cu scorul 14-11 pentru băimăreni.

În a doua repriză diferența de pe tabelă atinge punctul maxim de 6 goluri pentru CS Minaur în minutul 43 (21-15), diferență care se păstrează până în ultimul minut al reprizei când gazdele marchează prin Florin Ciubotariu și partida se încheie cu scorul 29-24 pentru băimăreni. În urma acestei confruntări, CS Minaur revine pe prima poziție în clasament cu 18 puncte.

CS Minaur: Țenghea, Apostu, Markelau. Brajovic (6), Csepreghi (6), Vujadinovic (4), Botea (4), Cristescu (4), Haiduc (2), Marta (1), Nagy(1), Popescu (1), Pop Y., Szabo, Mureșan, Ștefan. Antrenori: Raul Fotonea, Alexandru Sabou.

În următoarea etapă, băimărenii revin în fața propriilor suporteri pentru o nouă confruntare pe teren propriu în care vor lupta pentru victorie, joi, 16 mai, împotriva formației CSM Făgăraș.