CS Minaur se întoarce cu 3 puncte de la Cluj

CS Minaur se întoarce cu 3 puncte de la Cluj, după ce a învins formația CS Universitatea Cluj cu scorul 26-19. Gazdele au dominat prima jumătate a primei reprize, echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou reușind să înscrie primul gol doar în minutul 8 prin Albert Cristescu. Gazdele continuă să atace cu succes poarta băimăreană, ajungând la 3 goluri avantaj în minutul 15 (7-4). Băimărenii se mobilizează și reușesc să înscrie de 5 ori consecutiv prin trio-ul Brajovic, Csepreghi și Popescu, preluând conducerea din minutul 22, avantaj pe care îl păstrează până la pauză când se intră la vestiare cu scorul 10-12.

A doua repriză este dominată categoric de Minaur, aceștia reușind să se distanțeze la 7 goluri în minutul 48 (20-13), după alte 5 goluri consecutive efectuate de Botea, Csepreghi și Brajovic. Finalul partidei le aparține tot băimărenilor care reușesc să înscrie 2 goluri în ultimul minut, confruntarea încheindu-se cu victorie pentru CS Minaur (19-26). La finalul etapei, CS Minaur rămâne pe locul II cu 15 puncte, la un punct distanță de locul I ocupat de CSM Bacău.

CS Minaur: Țenghea (13 intervenții), Apostu, Markelau. Csepreghi (7), Brajovic (6), Botea (6), Cristescu (4), Popescu (1), Haiduc (2), Marta, Mureșan, Szabo, Vujadinovic, Pop Y., Oargă, Nagy. Antrenori: Raul Fotonea și Alexandru Sabou.

În etapa următoare băimărenii vor evolua în deplasare la CSU Suceava, sâmbătă, 11 mai, de la ora 18:00 la Sala D. Bernicu.