CS Minaur pierde în deplasare la CSM Bacău

Ultima partidă din turul Play-out-ului Ligii Zimbrilor a adus o înfrângere pentru echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou care a pierdut în fața formației CSM Bacău cu scorul 26-32. Partida a fost dominată în întregime de gazde care reușesc să deschidă scorul în minutul 2. Băimărenii reușesc să egaleze în minutul 17 (8-8) după 3 atacuri consecutive realizate de Vojislav Brajovic și Tudor Botea. Urmează 3 atacuri consecutive din partea gazdelor, avantaj pe care și-l păstrează până la pauză când se intră la vestiare cu scorul 15-12.

În a doua repriză adversarii reușesc să își crească avantajul la 8 goluri până în minutul 56 (31-23). Finalul meciului le aparține băimărenilor care reușesc să înscrie 2 goluri în ultimul minut, însă nu suficient pentru a obține punctele necesare. În urma acestei confruntări, CS Minaur coboară pe locul II în clasament cu 12 puncte, la egalitate de puncte cu locul III, respectiv CSM Făgăraș, însă cu avantajul golaverajului.

CS Minaur: Țenghea, Apostu. Brajovic (9), Botea (5), Popescu (5), Haiduc (5), Marta (1), Cristescu (1), Nagy, Oargă, Mureșan, Pop Y. Vujadinovic, Szabo. Antrenor: Raul Fotonea și Alexandru Sabou. :

Următoarea etapă, formația băimăreană va evolua în deplasare la CS Universitatea Cluj, miercuri, 8 mai, de la ora 18:00.