CS Minaur întâlnește campioana României pe teren propriu

CS Minaur încheie sezonul competițional pe teren propriu. Echipa antrenată de Costică Buceschi, Magdalena Kovacs și Claudia Cetățeanu se va confrunta cu campioana României în ultima etapă a Ligii Florilor. Partida are loc duminică, 19 mai, ora 17:30 în Sala sporturilor Lascăr Pană și va fi arbitrată de cuplul D.Florescu(AG)/A.Stoia(B), observator  P.Anton(IS).

“Ultima etapă a campionatului aduce in BM o echipă puternică CSM.Ne dorim o sală cât mai plina care sa ne ajute in momentele dificile. Sperăm la un Joc cât mai bun din partea noastră.” a declarat Costică Buceschi, antrenor CS Minaur.

În confruntarea din tur, adversarele au obțintut victoria pe teren propriu cu scorul 30-21. Înaintea partidei CS Minaur ocupă locul X în clasament cu 28 de puncte, în timp ce CSM București ocupă locul II cu 63 de puncte.

Intrarea suporterilor se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletele vor putea fi achiziționate în ziua meciului de la casa de bilete a Sălii Sporturilor Lascăr Pană începând cu ora 16:00.