CS Minaur a terminat la egalitate în deplasarea de la Zalău

Vineri după-amiază, la Zalău, CS Minaur a susținut cel de-al treilea meci de pregătire din pauza competițională, după 2-1 cu SCM Zalău (acasă) și 0-1 în deplasare cu CSM Satu Mare. Băimărenii au terminat la egalitate meciul cu SCM Zalău, scor 1-1 (1-0). Pentru echipo noastră a marcat Serediuc, în partea a doua a întâlnirii.

Minaur a avut o prima repriză mai slabă, gazdele reușind să intre la cabine în avantaj, însă jocul s-a îmbunătățit mult după pauză, când băimărenii marcat și am mai avut alte trei ocazii bune de a marca.

Probabil, această partidă este și ultima de verificare pentru echipa noastră, care va începe campionatul pe 12 septembrie, când va juca în deplasare cu Progresul Șomcuta Mare, în prima etapă din seria a 10-a a Ligii a 3-a. Deși s-a înțeles cu CFR Cluj-Napoca pentru un amical care să se dispute duminică, echipa  CS Minaur nu va mai face deplasarea, meciul fiind anulat.

 

  • CS Minaur prima repriză: Petrișor – Duruș, Lupu, Tînc, P. Cristian, Berindea, Minteuan, Donca, Nistor, Pop, Stanciu
  • CS Minaur repriza a doua: Juhasz – Ofrim, Prunescu, Tînc, P. Cristian, Petruș, Szekely, Giurgiu, Parnău, Pop, Serediuc.
  • Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian