CS Minaur a pierdut la limită în deplasarea de la Satu Mare

CS Minaur Baia Mare a susținut un prim joc de pregătire în pauza competițională, 2-1 cu SCM Zalău, colega de serie în Liga 3. Mai apoi, miercuri după-amiaza, băimărenii s-au deplasat la Satu Mare pentru un joc cu CSM din localitate, probabil o altă colegă de serie din Liga 3.

Prima repriză a fost echilibrată și CS Minaur a avut două ocazii mari de a înscrie, dar oprtunițile nu au fost fructificate. |n partea a doua, gazdele au reușit să înscrie în min. 51 unicul gol al meciului, astfel că CSM Satu Mare a învins cu 1-0.

  • CS Minaur prima repriză: Juhasz – Szekely, Lupu, Prunescu, Parnău, Tincău, Berindea, Donca, Stanciu, Nistor, Serediuc
  • CS Minaur repriza a doua: Petrișor – Duruș, Prunescu, Tincău, P. Cristian, Cl. Petruș, Minteuan, A. Petruș, Giurgiu, Ither, A. Pop
  • Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu și Marius Marian

 

Vineri, CS Minaur va juca în deplasare cu SCM Zalău, revanșa jocului de săptămâna trecută. Campionatul Ligii a III-a, într-un format cu 10 serii a câte 10 echipe fiecare, va debuta pe 12 septembrie. Până atunci însă, CS Minaur va mai juca un meci de pregătire în deplasare, duminică, cu CFR Cluj-Napoca.

Joi dimineață vom cunoaște numele echipelor cu care CS Minaur se va întrece în nouă ediție de campionat, iar spre după-amiază va avea loc tragerea la sorți a programului.