Victorie pentru băieți în fața ultimei clasate!

Cu o formulă de echipă total diferită față de cea obișnuită, CS Minaur s-a impus fără probleme pe propriul teren în fața Politehnicii Timișoara, scor 39-26, după un meci în care nu s-a pus niciodată problema învingătoarei. Pentru acest, antrenorul Raul Fotonea i-a menajat pe Alexandru Sabou și Bogdan Mihai.

Faza de joc

Partida a început conform așteptărilor, CS Minaur conducând cu 4-0 după primele șase minute de joc. Oaspeții au marcat primul gol în minutul 11. Diferența înregistrată în minutul șase s-a dublat la mijlocul reprizei, scor 12-8, pentru ca la pauză echipa noastră să intre la cabine cu un avantaj de 11 goluri, scor 24-13.

Cristian Bodnarescu (CS Minaur)

Diferența înregistrată la pauză s-a menținut și în repriza secundă, oaspeții reușind să se apropie la cel mult opt goluri (30-22 min. 44 și 32-24 min. 48). La final, CS Minaur s-a impus cu 39-26.

Raul Fotonea

Am anticipat că vom avea un meci mai ușor, de aceea ne-am și permis să jucam la o turație redusă și să menajăm o parte din jucătorii care au evoluat minute mai multe în ultimele meciuri. Am încercat să folosim minim de resurse fizice azi, deoarece ne așteaptă o periodă foarte grea, în care intensitatea antrenamentelor va crește și va trebui să fim cât mai proaspeți. Mulțumim suporterilor noștrii fideli care au fost prezenți la sală astăzi și ne cerem scuze dacă azi nu le-am oferit un handbal de un nivel mai bun.” a declarat antrenorul Raul Fotonea la finalul partidei.

Deoarece în etapa a XVII-a echipa noastră va sta, următorul joc programat este pe 18 martie, când CS Minaur se va deplasa la Universitatea Craiova.

CS Minaur – Politehnica Timișoara 39-26 (24-13)

Sala Polivalentă “Lascăr Pană” (172 bilete vândute)

Arbitri: R. Ardelean (Bihor) – M. Botez (Arad)

Minute de eliminare: 2-4

Aruncări de la 7m: 3-0 (CS Minaur a ratat o aruncare)

CS Minaur: Alexandru Bucătaru (a marcat un gol), Paul Simulescu – Yurii Pop (6 goluri), Benjamin Szabo (6), Cristian Bodnărescu (6), Alin Câmpan (5), Răzvan Mledenciu (5), Răzvan Farcaș (3), Alexandru Farcaș (3), Robert Nagy (1), Tudor Botea (1), Călin Căbuț (1), Tudor Marta (1), Daniel Mureșan. Antrenor: Raul Fotonea