Victorie pe teren propriu pentru Minerul Baia Mare

Minerul Baia Mare obține a 17-a victorie din campionat, împotriva penultimei clasate, CS Gaz Metan Mediaş 2, cu scorul de 2-0. Partida a început în forță, băimărenii reușind să deschidă scorul pe tabela de marcaj încă din minutul 3 prin Ciprian Brata care marchează de la 6 metri. Cele două echipe continuă să atace poarta adversarilor însă fără succes. Oaspeții ratează printr-un șut peste poartă efectuat de Doda, iar pentru gazde șutează Giurgu însă este blocat de portarul adversarilor. Astfel, la pauză se intră la vestiare cu scorul de 1-0 pentru băimăreni.

A doua repriză aduce o schimbare benefică în echipa băimăreană, Modovan este înlocuit cu Chiș-Toie care reușește să-i plaseze mingea lui Bococi care înscrie al doilea gol pentru echipa noastră și aduce bucurie în tribune. Partida continuă cu o serie de ratări de ambele părți, aceasta încheindu-se cu scorul de 2-0 pentru galbeni-albaștri.

Minerul Baia Mare: Gudea – Lihet, Kis, Simion, Lupu, Piper (min. 78, Stanciu), Tutuța (min 89, Bandula), Bococi, Giurgiu (min. 89, Sabadâș), Brata, Moldovan (min. 60, Chiș-Toie). Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu, Vasile Marian.

Pentru etapa următoare, Minerul Baia Mare va evolua în deplasare la AFC Hărman, sâmbătă, 30 martie.