Victorie necesară pentru Minaur Baia Mare în Liga Zimbrilor

CS Minaur – CSM Focșani se joacă cu sete de puncte. Echipa antrenată de Raul Fotonea și Alexandru Sabou au nevoie de victorie pentru a rămâne cât mai aproape de primele opt echipe din Liga Zimbrilor. Duelul din cadrul etapei a X-a are loc miercuri, 14 noiembrie, începând cu ora 18:00 în Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare.

Rămași uniți după înfrângerea din etapa anterioară de la Bacău, handbaliștii de la CS Minaur Baia Mare tratează partida cu CSM Focșani cu gândul la victorie. Un rezultat pozitiv ar menține echipa în primele opt formații din Liga Zimbrilor.

„Sunt convins că băieții și mai ales eu nu suntem cele mai populare și iubite persoane din oraș în acest moment, dar trebuie să încercăm să rămânem uniți și așa cum noi am stricat treaba la Bacău, acum tot noi trebuie să o reparăm. Jucăm împotriva unei echipe cu un parcurs foarte bun anul acesta și cu care încă ne batem pentru Play-Off. Va fi un meci foarte greu din care sperăm să ieșim cu bine și să rămânem în zona primelor opt echipe”, a spus Raul Fotonea, antrenor CS Minaur Baia Mare.

Intrarea suporterilor la partida dintre CS Minaur Baia Mare și CSM Focșani se face pe bază de abonament sau bilet în valoare de 10 lei. Biletul de acces la meci va putea fi achiziționat în ziua meciului cu începere de la ora 17:00, de la casa de bilete din incinta Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”.