Victorie la scor în primul meci de la baraj!

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur a debutat cu o victorie la scor la barajul de promovare/retrogradare în Liga Națională, 35-25 cu HM Buzău, ocupanta locului trei în Divizia A, seria B. La pauză, avantajul echipei noastre a fost de șase goluri, scor 20-14.

CS Minaur a început mai bine jocul, marcând primele trei goluri ale partidei, scor 3-0 (min. 4). Diferența s-a păstrat și în minutul zece, când fetele noastre conduceau cu 9-6. Spre finalul reprizei,  echipa noastră s-a distanțat la șapte goluri diferență, scor 18-11, pentru ca la pauză să intre la cabine cu șase goluri în avantaj, scor 20-14.

Avantajul înregistrat la pauză le-a permis antrenoarelor Simona Maior-Pașca și Ioana Marta să utilizeze majoritatea jucătoarelor aflate în lot. Diferența de pe tabela de marcaj a ajuns pentru prima dată la zece goluri în minutul 48 la scorul de 29-19. Aceasta a fost diferența înregistrată și la finalul meciului, echipa noastră impunându-se cu 35-25.

Mâine, fetele joacă de la ora 18:00 împotriva prim-divizionarei Danubius Galați. O victorie a fetelor în această partidă ne-ar asigura biletele pentru Liga Națională, sezonul 2017/2018.

CS Minaur – HM Buzău 35-25 (20-14)

Sala “Kati Szabo”, Sf. Gheorghe

Au arbitrat: Drăghici – Drăguț (Vrancea). Observator: Doru Dordea (Sibiu)

Aruncări de la 7m: 5-3 (transformate 5-3)

Minute de eliminare: 12 – 10

CS Minaur: Claudia Cetățeanu, Andreea Nastasă – Cristina Andrița (8 goluri), Jenica Rudics (6), Andreea Tecar (5), Ștefania Bălăceanu (4), Alexandra Pricop (3), Maryana Mykytei (2), Iulia Bledea (2), Andriyana Naumenko (2), Bianca Zegrean (2), Oana Bidașcu (1), Daiana Gaiu, Raluca Mihai. Antrenoare: Simona Maior-Pașca și Ioana Marta