Victorie la 12 goluri diferență cu Sighișoara, scor 37-25!

CS Minaur s-a impus astăzi împotriva Centrului Național de Excelență din Sighișoara, scor 37-25 și se distanțează astfel la cinci puncte de următoarea clasată, CSM Oradea. La pauza jocului de astăzi, scorul a fost 18-12 în favoarea echipei noastre.

Tudor Marta (CS Minaur)

CS Minaur s-a distanțat pe tabela de marcaj încă din startul partidei, având 6-1 după doar nouă minute de joc. Diferența de goluri s-a păstrat până spre finalul reprizei. După primele 30 de minute de joc, CS Minaur a condus cu 18-12. Singurul moment notabil din prima repriză a fost accidentarea lui Tudor Marta, care nu a mai putut continua partida, dar nu este nimic grav și va putea evolua în meciul următor.

Calin Cabut

Imediat după reluare, CS Minaur și-a păstrat avantajul obținut la pauză, iar la mijlocul reprizei își mărește avantajul de șapte goluri (scor 27-20) la 12 goluri (scor 32-20). Aceasta a fost și diferența cu care s-a încheiat partida, scor 37-25.

CNE Sighișoara – CS Minaur 25-37 (12-18)

Sala de Sport a Școlii Gimnaziale “Vasile Alecsandri”

Arbitri: Gherman-Moldovan (ambii din Baia Mare)

Aruncări de la 7m: 8-2 (transformate 6-2)

Minute de eliminare: 0-2

CS Minaur: Paul Simulescu, Alexandru Bucătaru – Alexandru Sabou (7 goluri), Cristi Bodnărescu (7), Răzvan Farcaș (5), Tudor Botea (4), Călin Căbuț (3), Tudor Marta (3), Alexandru Farcaș (3), Daniel Mureșan (2), Yurii Pop (1), Benjamin Szabo (1), Bogdan Mihai (1), Alin Câmpan. Antrenor: Raul Fotonea

Raul Fotonea

“Până la urmă contează victoria, dar am avut momente de joc în care mi-ar fi plăcut să ne apărăm mai bine și să tratăm cu mai multă responsabilitate situațiile de “unu la unu” cu portarul advers.” a declarat antrenorul Raul Fotonea la sfârșitul partidei.

În etapa următoare, CS Minaur se va deplasa la Universitatea Craiova. În partida de astăzi, pentru CS Minaur nu au putut evolua Robert Nagy, Răzvan Mledenciu și Bogdan Stoean, toți trei fiind accidentați.