Victorie fără probleme cu Chișineu-Criș

Echipa de handbal feminin a Clubului Sportiv Minaur s-a impus fără probleme la ultima clasată. ACS Crișul Chișineu-Criș, scor 54-27 după o partidă în care nu s-a pus deloc problema învingătoarei. La pauză, scorul a fost 24-12 pentru echipa noastră.

După primele șase minute de joc, scorul a fost egal, 2-2, însă CS Minaur s-a distanțat decisiv pe tabela de marcaj după ce a marcat nouă goluri consecutive, ducând scorul la 11-2 (min. 15). Până la pauză, diferența de goluri s-a mărit la 12, scor 24-12.

Repriza secundă a fost una fără istoric, diferența de pe tabela de marcaj crescând cu fiecare minut trecut. A fost o bună ocazie pentru antrenoarele Simona Maior-Pașca și Ioana Marta să testeze noi formule de joc, pe teren intrând toate jucătoarele aflate pe foaia de joc. Partida s-a încheiat cu victoria fetelor noastre, scor 54-27.

Următoarea partidă pentru echipa de handbal feminin va avea loc pe 11 aprilie începând cu ora 16:00 împotriva echipei Dacia Mioveni

ACS Crișul Chișineu-Criș – CS Minaur 27-54 (12-24)

Sala Polivalentă din Arad

Au arbitrat: Sorin Macarie (Alba) – Nicolae Dan (Hunedoara)

Minute de eliminare: 2-6

Aruncări de la 7 metri: 2 – 3 (transformate 0-3)

CS Minaur: Claudia Cetățeanu, Andreea Nastasă – Andreea Tecar (11 goluri), Alexandra Pricop (6), Iulia Bledea (6), Bianca Zegrean (6), Ștefania Bălăceanu (5), Jenica Rudics (5), Daiana Gaiu (4), Raluca Mihai (3), Oana Bidașcu (3), Maryana Mykytei (2), Cristina Andrița (2), Andriyana Naumenko (1). Antrenoare: Simona Maior-Pașca și Ioana Marta