Victorie cu CSM Satu Mare, 28-24 !

CS Minaur s-a impus în această după-amiază împotriva echipei CSM Satu Mare – formație care evoluează în Liga Națională – cu scorul de 28-24, după ce la pauză avea tot patru goluri în avantaj, scor 16-12.

Faza de joc
Faza de joc

Începutul de partidă a fost echilibrat, cele două echipe mergând de la egal la egal, 2-2 min. 4 și 4-4 min. 10. Cu zece minute înainte de pauză, CS Minaur avea două goluri în avantaj, scor 10-8, diferență dublată până la pauză, când s-a intrat la vestiare cu scorul de 16-12.

Faza de joc
Faza de joc

În primele cinci minute după reluare, CS Minaur și-a păstrat avantajul de la pauză, iar în minutul 46 s-a distanțat la șapte goluri, scor 22-15, aceasta fiind cea mai mare diferență dintre cele două echipe în această partidă. Pe final de joc, oaspeții au mai redus din diferență, iar la finalul jocului cele două echipe au fost despărțite de patru goluri, scor 28-24.

Pentru CS Minaur, mâine urmează un nou joc amical, la Satu Mare, adversara echipei noastre fiind Politehnica Timișoara, formație ce evoluează în Liga Națională și Cupa EHF. Următorul meci oficial va fi miercuri 9 noiembrie, începând cu ora 18:00 împotriva Centrului Național de Excelență Sighișoara.