Victorie categorică pe teren propriu pentru Minerul Baia Mare

Minerul Baia Mare și-a consolidat poziția pe podium după ce a învins pe teren propriu formația AFC Unirea Tășnad, scor 4-0. Începutul partidei a fost unul modest, cele două echipe facând un joc echilibrat în prima repriză, fără a reuși să deschidă scorul pe tabela de marcaj, ca urmare la pauză s-a intrat la vestiare cu scorul 0-0.

A doua repriză aduce bucurie și aplauze puternice în tribună, băimărenii reușind să înscrie de 4 ori în doar 16 minute. Minutul 58 aduce prima schimbare pentru galbeni – albaștri, Chiș-Toie fiind înlocuit de Stanciu, schimbare oportună care a adus și primul gol pentru Minerul Baia Mare în minutul 60 după ce șutul efectuat de Giurgiu lovește bara și ricoșează spre Stanciu care reușește să marcheze și să deschidă scorul pe tabela de marcaj, 1-0.

Băimărenii continuă atacul cu succes, în doar 8 minute de la primul gol aceștia reușesc să înscrie din nou de această dată prin combinația Bococi – Lupu. Spectacolul oferit de Minerul Baia Mare continuă, Brata marcând din nou după alte 4 minute pentru 3-0. Șerban închide tabela de marcaj în mintul 76, după un gol spectaculos executat de la 20m.

Minerul Baia Mare: Gudea. Duruș, Kis, David, Șerban, Lupu (80′ Bandula), Tutuța (68’Lihet), Chiș-Toie (58′ Stanciu), Giurgiu (76′ Jeler), Brata, Bococi. Antrenori: Dorin Toma, Vlad Ungureanu.

Formația băimăreană continuă confruntările în Liga a III-a cu un meci în deplasare la ACS Olimpic Cetate Râșnov, marți, 9 aprilie, ora 17:00.