Universitatea Cluj și CS Minaur deschid etapa cu numărul XV din Divizia A

În deschiderea etapei cu numărul XV din Divizia A se vor întâlni Universitatea Cluj și CS Minaur. Date fiind pozițiile în clasament al celor două echipe, aceasta se anunță cea mai interesantă partidă a rundei. Meciul este programat pentru vineri 24 februarie începând cu ora 18:00 și se va disputa în Sala “Horia Demian”.

În clasamentul momentului, Clubul Sportiv Minaur se află pe prima poziție, profitând de egalul echipei CSM Oradea din etapa precedentă. Echipa noastră are 34 de puncte, cu zece mai multe decât adversara de mâine, care ocupă poziția a patra.

Referitor la meciul de mâine, antrenorul echipei noastre, Raul Fotonea a precizat că :”Meciul cu Universitatea este unul greu, dar dacă ne vom concentra 100% vom câștiga meciul. Universitatea este o echipă tânără, imprevizibilă, care în ultima perioadă a avut rezultate bune.

În prima etapă a returului, CS Minaur a învins pe Academia de Handbal Minaur cu 35-20, în timp ce Universitatea a învins pe terenul Politehnicii Timișoara cu 33 la 28.

Pentru acest joc, Federația Română de Handbal i-a delegat pe arbitrii Adrian Nacu – Adrian Rucoi (ambii din Mureș). În meciul tur, CS Minaur s-a impus pe propriul teren cu 32-20.