Ultimul meci din campionat al anului

După pauza cauzată de desfășurarea Campionatului Mondial de Handbal feminin din Germania se reiau jocurile din Divizia A, seria B la handbal feminin. CS Minaur Baia Mare va juca în deplasare ultimul meci al turului în compania ACS Olimpic Tg. Mureș. Handbalistele noastre pleacă duminică dimineața la Târgu Mureș unde vor întâlni a 10-a clasată într-o partidă în care cu siguranță nu vor avea probleme, tinând cont că echipa adversă e alcătuită în cea mai mare parte din junioare.
Simona Maior Pașca nu se poate baza mâine pe serviciile Corinei Biriș, afectată de o răceală și de asemenea sunt incerte Andrada Preda și Alexandra Pricop.
„Mâine jucăm ultima etapă din tur și chiar dacă avem jucătoare incerte vom aborda meciul la victorie și ne dorim să facem un joc frumos, spectaculos și eficient. ” – a declarat antrenoarea principală a echipei.
Meciul este arbitrat de vechile noastre cunoștinte Diana Florescu (Pitești) și Anamaria Stoia (București). Campionatul se va relua pe 13 ianuarie, dar între sărbători fetele noastre vor mai evolua în fața propriilor suporteri la prima ediție a Trofeului Minaur la handbal feminin care va avea loc în 28-29 decembrie.