Tânărul Tudor Bogdan Buguleț a semnat cu CS Minaur

Vasluianul Tudor Bogdan Buguleț, care evoluează pe postul de extremă dreapta a început handbalul la Liceul cu Program Sportiv Vaslui, avându-l antrenor pe profesorul Laurentiu Cozma. Tudor, născut în data de 2 martie 2001 a obținut o medalie de bronz cu echipa din Vaslui la turneul final ale juniorilor III, fiind desemnat și cea mai bună extremă dreapta a turneului. De asemenea, el a fost convocat sistematic la echipele naționale de juniori și tineret, ba chiar și în lotul B al României.

Tudor Buguleț a evoluat la LPS Vaslui, apoi a fost component al echipei Centrului de la Sighișoara (cu dublă legitimare), jucând și pentru HC Odorhei, ultima echipă la care a evoluat fiind CSȘ Sighișoara. Din această vară face parte din lotul echipei CS Minaur, ocupanta locului 3 sezonul trecut în Liga Zimbrilor, cu care a semnat un contract valabil pe trei sezoane.

Tudor ne-a declarat că este mulumit că a venit la CS Minaur și că abia așteaptă să arate ce poate și să dovedească și că alegerea conducerii clubului de a-l aduce în Baia Mare este una potrivită.