Stephane Plantin dorește să mulțumească spectatorilor prezenți la meciul cu Dunărea Călărași

Fără îndoială, un joc de handbal nu are niciun farmec fără spectatori. Iar acest lucru îl știe foarte bine și antrenorul principal al CS Minaur, francezul Stephane Plantin, un fost jucător care are în palmares un titlul mondial. Jocul cu Dunărea Călărași a fost unul frumos, iar Plantin ține să mulțumească tuturor celor care au fost în sală și au încurajat echipa.

Gabriel Bujor (Dunărea): “Suntem puțini, avem accidentați, așa am pățit și anul trecut, dar încercăm de la meci la meci să stăm din ce în ce mai bine. Sperăm că vom aduna și puncte. Baia Mare este o echipă bună, mi se pare mai bună decât sezonul trecut, am văzut niște transferuri bune și au un antrenor destul de bun, după ce am văzut. Sunt însă multe meciuri de jucat. Avem ca obiectiv calificarea în play-off și, după aceea, vrem să prindem un loc de cupă europeană. După ce ne vor reveni și accidentații sperăm să legăm și noi niște victorii. Deocamdată s-au dus trei etape, mai e mult de jucat. Meciurile sunt destul de echilibrate, în general”.

Alexandru Csepreghi (CS Minaur): “Nu mai sunt meciuri ușoare în Liga Națională. Nici măcar meciurile cu nou promovatele. Chiar am muncit săptămâna asta pentru meciul cu Călărași. Dunărea este genul de echipă care te poate încurca, genul care se bate pentru fiecare minge. Am vrut să intrăm bine în joc, ne-a ieșit, am fost fiecare dintre noi 100%. Nu mi-am propus nici anul trecut titlul de golgheter, chiar dacă l-am câștigat. Așa a fost să fie, eu mă bucur că pot să-mi ajut echipa. Dacă dau un gol și câștigăm, eu sunt foarte fericit”.

Stephane Plantin (antrenor CS Minaur): “Este un rezultat foarte bun pentru noi, pentru că  nu a fost deloc un meci ușor. Primele două jocuri au fost împotriva a doua echipe care joacă în cupele europene și am obținut rezultate favorabile. Cred că am făcut un meci foarte bun și am obținut o victorie meritată. Nu știu cum va fi meciul cu Reșița, momentan ne bucurăm doar că am câștigat acum. Mi-a plăcut foarte mult atmosfera din sală, spectatorii au fost alături de noi și ne-au încurajat, iar eu le mulțumesc pentru asta”.