Sorin Șerban, component al echipei Minerul Baia Mare participă la Turneul de Calificare al Campionatului European Under 19

Sorin Șerban, jucător al echipei Minerul Baia Mare a fost convocat din nou la lotul national Under 19. Talentul, dar și dăruirea băimăreanului au fost remarcate de antrenorul echipei naționale, astfel că Sorin Șerban va face parte din lotul cu care România va participa la Turneul de Calificare al Campionatului European Under 19, care se va desfășura în Bulgaria.

Reunirea va avea loc în data de 5 noiembrie la Centrul Național de Fotbal Buftea, urmând ca mai apoi echipa să susțină trei partide, după următorul program:

-14 noiembrie: România Under 19 – Bulgaria Under 19.

-17 noiembrie: România Under 19 – Grecia Under 19.

-20 noiembrie: România Under 19 – Gibraltar Under 19.

Sorin Șerban a ajuns să facă parte din echipa Minerul Baia Mare în vara acestui an, având un talent gata să uimească lumea fotbalului. Primii pași în sportul căruia i se dăruiește i-a făcut în anul 2007, legitimat fiind la la CS Mara 2010 Baia Mare. Cinci ani mai târziu a început drumul spre ascensiune și se transferă la Sporting Recea. În sezonul competițional anterior a fost un component de bază al echipei Viitorul Ulmeni.